sábado, 28 de diciembre de 2013

Imperial Spice by Chef Harish Chandra Petwal

 Yesterday , we was in the restaurant of the Great Chef Harish Chandra Petwal , He is Hampton's Executive Chef ...and he show us  the way in the Indian Flavours inside of London.
He is Great  not only for his knownlege of make the plate but also he share how he make it.
(Ayer , estuvimos en el restaurante del Gran Chef Harish Chandra Petwal , El es el chef ejecutivo de Hampton por la compañia Hilton , nos enseño el camino de los sabores indios en londres.
Es grande no solo por su conocimiento de hacer platos sino tambien el comparte la forma de hacerlos)

Chef Harish Chandra Petwal
Lamb Kebab  Typical style  (Home made) 
kebab de cordero casero tipico estilo de la india.
Naan bread 
(Pan tradicional estilo indio)











king Prawns Pepper fried
(Langostinos rebozados con pimienta negra y especias)                                                                                                                                                                                                              Chicken Biryani
(Arroz con pollo especiado)






 you can see the form of make this Naan bread......push and see the record.
(puedes ver la forma de hacer este pan )
video
Naan Bread  Ingredients

Self raising Flour.                                   Salt.
Milk  .                                                     Sugar.
Eggs (Optional)  .                                   Black Carawy Seed.
water.




 In this special oven they can make this marvellous type of bread , it cook at 350 degrees all with high quality products , and with the taste and style tipical but with the news tecnologies.
(En este Horno especial ellos pueden hacer este maravilloso pan , lo cuecen a 350 grados , con ingredientes de alta calidad , con el gusto y el estilo tipico pero con las nuevas tecnologias).

by last , but surprisingly the chef offered us a dessert with flavour and temperature contrast , something amazing   (Gulab Jamun)
worth going to prove his restaurant....ultimately a restaurant with unusual taste and Hilton style.(Por ultimo , pero sorprendentemente , el Chef nos ofrecio un postre con sabor y contrastes de temperatura , algo sorprendente , digno de probar en su restaurante , en definitiva un restaurante con inusual gusto y estilo hilton).








No hay comentarios:

Publicar un comentario